• 8

Moderne stambene zgrade u Puli, blizu centra grada

Pula, Šijana

  • Broj nekretnina: 0
  • Površina: od m2 do m2
  • Cijena: od 0,00 € do 0,00 €
  • Cijena/m2: od 0,00 € do 0,00 €
  • Datum završetka: 12/2024

Opis projekta

Predstavljamo vam iznimno atraktivan projekt smješten u predivnom gradu Puli, koji se sastoji od dvije stambene zgrade, izgrađene po najnovijim standardima novogradnje. Ovaj projekt pruža idealno mjesto za život onima koji traže udobnost, praktičnost i suvremeni dizajn.

Ovaj projekt se sastoji od dvije moderno oblikovane zgrade, svaka s četiri prostrana stana. Na prizemlju svake zgrade nalaze se dva stana s vrtom, idealno za one koji cijene privatnost i žele uživati u svom malom zelenom kutku. 

Na prvom katu svake zgrade smješteni su po dva stana s balkonima, omogućujući stanarima uživanje u svježem zraku i prekrasnim pogledima na okoliš. Balkoni će postati omiljeno mjesto za jutarnju kavu ili opuštajuće večernje trenutke.

Poseban naglasak ovog projekta su dva penthouse-a smještena na vrhu svake zgrade. Ovi luksuzni penthouse sanovi nude prostran i luksuzan prostor te uključuju privatnu garažu koja omogućuje vlasnicima praktično parkiranje i sigurnost njihovih vozila.

Svaki stan u projektu ima osigurano parkirno mjesto, što je velika prednost u gusto naseljenim područjima poput Pule. Dodatno, svaki stan ima svoje spremište, što omogućuje dovoljno prostora za odlaganje stvari i održavanje urednosti doma.

Uređen okoliš je pažljivo osmišljen kako bi stvorio harmoniju između arhitekture i prirode. A sama lokacija ovog projekta je jedna od ključnih prednosti, jer se nalazi u blizini centra grada Pule. Stanari će moći lako pristupiti raznim uslugama, trgovinama, restoranima, kulturnim znamenitostima i drugim pogodnostima koje grad nudi.

Svi stanovi su moderno opremljeni, a pažnja je posvećena svakom detalju kako bi se pružio visoki standard kvalitete života. Različite veličine stanova, od 58,9 m2 do prostranih 162,28 m2, omogućuju svakom stanaru da pronađe savršen dom koji odgovara njihovim potrebama i željama.

Ne propustite priliku za vlastiti dom u ovom ekskluzivnom okruženju koje nudi sve što vam je potrebno za uživanje u kvalitetnom životu.

Lokacija

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Sve nekretnine