O nama


Premium nekretnine je agencija za nekretnine, čija je primarna djelatnost posredovanje pri prodaji i kupnji visokokvalitetnih stambenih i poslovnih nekretnina. Premium nekretnine nude privatnim i institucionalnim kupcima profesionalno koordiniranu paletu usluga. Naše primarno područje djelovanja je Istra, u tu smo svrhu otvorili ured u Puli. Ured se nalazi na adresi Voltićeva 19.


Naši agenti za promet nekretninama stručnjaci su s dugogodišnjim iskustvom u svojim područjima i najbolje poznaju regionalno tržište nekretnina. Aktivno podržavaju naše kupce u potrazi za odgovarajućom nekretninom, prodajom ili najmom, prema njihovim osobnim željama.

Budući da želimo biti prisutni tamo gdje su kupci, 2021. godine odlučili smo se povezati sa Slovenijom. U travnju 2021. godine potpisali smo ugovor o suradnji s agencijom za promet nekretninama Svet Real koja ima 25 godina iskustva na slovenskom tržištu (www.svet.si). Također, započeli smo suradnju i s agencijom DiMedia, s kojom zajedno  oglašavamo svoje nekretnine u čak 8 zemalja Europe. Prisutni smo i na svim većim portalima za prodaju nekretnina u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i drugdje.

Tri razloga zašto smo najbolji partner za vas:

1. Naša mreža
Premium nekretnine imaju jedinstvenu mrežu, a time i pristup velikom broju potencijalnih kupaca.

2. Naša usluga
Kompetencija i strast karakteriziraju nas, kao i našu sveobuhvatnu uslugu - od pojedinačnog početnog savjetovanja do uspješnog sklapanja ugovora.

3. Naš tim
Naši agenti za prodaju nekretnina posjeduju detaljno stručno i tržišno znanje, od čega ćete imati koristi u svakoj fazi marketinškog procesa.

 

O web stranici
Pomoću ove stranice možete pretraživati ponude prodavača i iznajmljivača ili natječaje kupaca i stanara, naručivati obavijesti o vijestima iz ponude, kontaktirati naše posrednike, odabrati savjetovanje i mnoge druge stvari. Možemo vam pomoći u kupnji vaše nekretnine, nudimo vam zajedničko ulaganje, suradnju na području pripreme i provedbe projekata. Nadamo se da web stranica ispunjava vaša očekivanja i radujemo vašim prijedlozima za poboljšanje.
Želimo vam uspješno pretraživanje i puno zadovoljstva korištenjem web stranice.

 

OSNOVNI PODATCI

Naziv: PREMIUM NEKRETNINE društvo s ograničenom odgovornošću za posredovanje u prometu nekretninama
Skraćeni naziv: Premium nekretnine d.o.o.
Sjedište: Voltićeva 19, 52100 Pula
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Pazinu, 130110691
Transakcijski računi i nazivi banaka: HR6824840081135183529, Raiffeisenbank Austria d.d.
Temeljni kapital: 20.000 kn
Članovi uprave: Jaka Petek
OIB: 92788457910