• 1

Stanovi u centru Ližnjana s pogledom na more

Ližnjan, Ližnjan

  • Broj nekretnina: 2
  • Površina: od 38.35m2 do 91.68m2
  • Cijena: od 79.000 €
  • Cijena/m2: od 1.516,14 €
  • Datum završetka: 7/2021

Opis projekta

U prekrasnom mjestu Ližnjan prodajemo novouređene stanove s pogledom na more! Stanovi su u potpunosti renovirani 2021. godine. Smješteni su na odličnoj lokaciji u srcu općine Ližnjan – mirna ulica bez puno prometa. U susjedstvu se nalaze rekreacijske površine, najbliža trgovina udaljena je samo 100 m, tu su i restoran te poslovnica banke i pošta. Stan je udaljen samo 1km od mora ili 3 minute vožnje automobilom.

 

Općina Ližnjan biser je južnog dijela Istre jer nudi puno mogućnosti za opuštanje, rekreaciju i dobar gastronomski doživljaj. Za sve ljubitelje sporta: Ližnjan ima ogroman broj biciklističkih ruta koje vode do svih susjednih gradova i nude priliku za istraživanje ovog dijela Istre. Grad također ima teniski centar i ogromno nogometno igralište, pored kojeg se nalazi i park za treninge i park za djecu.

 

Ližnjan je također idealan za sve koji traže opuštanje, jer nudi kilometre prirodnih plaža, a istodobno ima uređene općinske plaže, uz to je idealno polazište za putovanja na obližnje otoke. Također su zbrinuti svi vlasnici brodova jer je u susjednom Medulinu izgrađena nova marina. Istodobno se gradi nova marina u Ližnjanu. U neposrednoj blizini nalazi se i jedna od glavnih turističkih atrakcija Pule - Rt Kamenjak.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Sve nekretnine