• 2

Vidikovac Residence: Novi visokokvalitetni stanovi u Puli

Pula, Vidikovac

Palisina ulica

  • Broj nekretnina: 3
  • Površina: od 62.79m2 do 89.88m2
  • Cijena: od 198.000 € do 289.000 €
  • Cijena/m2: od 3.153,37 € do 3.215,40 €
  • Datum završetka: 1/2022

Opis projekta

Pula će uskoro biti bogatija za novo stambeno naselje jer se na Vidikovcu planira izgradnja novog stambenog naselja nazvanog Vidikovac Residence. Očekuje se da će kompleks koji će se nalaziti na povišenom dijelu Nove Verude, u Rizzijevoj ulici, građanima do druge polovice 2023. godine ponuditi 38 stanova (www. vidikovac-residence.hr).

 

Vidikovac Residence pomno je osmišljen projekt koji u svojoj cjelini čini jedno skladno urbano obiteljsko naselje. Novo mini stambeno naselje sastojati će se od 10 stambenih jedinica koje su podijeljene u dva stambena niza. Pri projektiranju vodilo se računa o vizuri naselja i urbanoj morfologiji no istovremeno naglasak je na novim standardima u arhitekturi, izvedbi, materijalima i opremi, a sve u svrhu modernijeg i komfornijeg načina života. Cijelo naselje imati će ukupno 38 prostranih, svijetlih i modernih stanova, s velikim terasama i funkcionalnim spremištima.

 

Svojom prostornom dispozicijom na terenu omogućavaju svakoj zgradi novoprojektiranog niza optimalno osunčanje tokom cijele godine te zaštitu od prekomjernog osunčanja u ljetnim mjesecima, dovoljno intime i zelenila. Po tipologiji su to zgrade malih gabarita konceptualno posložene u skladnu cjelinu. Zgrade su na čestici orijentirane u smjeru sjever-jug, u pitanju su niske zgrade s velikim zelenim površinama, privatnim parkingom i izvrsnom lokacijom, na dohvat ruke su Vam trgovački centri, škola, vrtić, ljekarna i restorani, gradske plaže i Marina Veruda.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Sve nekretnine